Jag har massor att skriva om...

Men jag orkar inte!! Är detta okey? kanske inte?? Men vi börjar med mitt bröllopsprojekt!! Jag ska på bröllop på lördag...Inte i morgon men nästa lixom..:GALET!!
Jag borde vid detta lag ha allt färdigfixat men det har jag inte...två klänningar är inköpta. En som ska färgas och så ska dem sys i axelbanden. (ärligt jag måste ju ha för små pattar??)

Jag har letat och letat på nätet och i tidningar och nu äntligen har jag hittat bröllopsfrisyren jag vill ha. Alltså fest frippen lixom! Nu behöver jag ju bara någon som hjälper mig... FUCKER att jag inte kan göra på mig själv. Jag kan lätt fixa andra men när det kommer till mig själv blir jag ALDRIG nöjd... Har flörtat med Becca och hoppas att hon har tid. Hon är alltid så fin... Bara hon vill. Jag har även pratat lite med Claudia som jag är hundra på har mega händer för hår. Men dem planerar semesteresa... kanske vi kan pröva och jag gör själv..Vi får se!!

Skorna måste finnas kvar...Dem bara måste de!!
Den fjärde skon...Den måste bara få sitta på min fot... vad tror ni!?!?






Gaaaalet om dem inte finns då vet jag inte vad jag ska gå i??

Klääääningen är väl som gott som klar. Jag har köpt en i rosa...vågar jag gå i rosa. Jag kanske kommer se ut som en gris??
Allvarligt!!!
tänk om jag kommer se ut som en gris??



Jag gillar klänningen...nu är det ju bara frågan!!
Ska jag färga den vita klänningen i samma modell Turkos??
Shitttoooooo!!

I NEED HELP!! // MARIA MAROSKA

RSS 2.0