Tvätt Tvätt och massor med Tvätt...

24maj 2007
Tror nästan att jag var halvdöd när jag travade ner till tvättstugan i morse. Ingen tid hade jag heller då denna vecka var fullbokad. Men jag chansade. Packade med mig alla kassar (en Ikea blå och två stora Icamaxi) tungt som satan va det...men ner kom jag med hjälp av Alexanders vagn. Så där stod jag sex i morse....Väntade och Väntade och Väntade. När ingen kommit 20 över sex så plockade jag i min sexmaskiner tvätt.
Har ingen kommit efter 20 minuter så får någon annan ta tiden. Å JAG TOG DEN *HAHAHA* 
Fy fan vilket slit men all tvätt gick i alla maskiner. Tur att vi iaf har en sån där super stor maskin, tack för det föreningen. Halv sju väkte jag Niklas, dax för jobbet. Tyckte nästan lite synd om honom när han tittade upp på mig..REDAN!! Japp redan :-) Jag åt lite frulle och läste morgontidningen. Fanns väl inget att läsa igentligen....Men den måste finnas på frukostbordet annars blir allt så fel. Fy fan vilken rutin människa man är igentligen. Sju var jag tvungen att väka Alexander. Känndes mindre bra då han sov så sött..Men ska det tvättas så ska det!! Han fick gröt sen på med jacka och ner i tvättstugan med pyjamasen. Den är inte av än vill jag medela. Skiter i det idag. Vi ska ha en mysdag. Jag känner hur jag luktar svett och att jag igentligen skulle behöva en riktig skrubb. Skulle behöva borsta tänderna med...Ska nog göra det när jag skrivit klart!! Bäst så ifall man skall pussas när Niklas kommer från jobbet. Skulle igentligen behöva förbreda lite på lunchen. Men jag orkar inte. Jag skiter i lunchen idag. Är iaf inte hungrig. Ska svulla destå mer i kväll. I kväll ska vi ut på björnön och grilla med Anders och Sofia. Tänk när jag och Niklas blev kära så var jag värsta hatobjektet för Anders. (DET ÄR SANT ANDERS OM DU LÄSER NÅGON GÅNG)
Jag var inte vatten värd. Lite var det väl befogat med tanke på hur vi blev tillsammans och vad vi gjorde. Men han kännde mig inte äns. Å då för fem år sedan va jag super ledsen för det. Det störde mig som fan. Då jag gillade Anders.... En kille som verkligen står för den han är!!
Å nu när det gått några år så har jag blivit mer och mer accepterad. Å jag accepterar att det tar tid för vissa. Sen kanske han inte älskar mig men ändå...vi kan umgås och ha roligt. Det är viktigt... Eftersom Anders och Niklas är kompisar sen blöjåldern. Å sofia är en toppen tjej. Bättre än någon av dom tjejer jag har träffat. :-) Kul när det går bra för folk tillslut!! *JIPPI FÖR DET*

Jag vet inte riktigt hur mkt jag har lust att dela med mig helt plötsligt. Blev lite feg här... Men jag ska göra det... jag tänker dela med mig av mitt liv. Sen att jag skriver som en kratta och kan knappt stava till min egen diagnos. Dyslektiker!!
Men det går bättre och bättre för varje år. Folk runt om kring hjälper mig. Mest  Niklas.... Han är ju en stjärna på det mesta. När det gäller språk och vad ord har för betydelse. Jag har tjatat på denna karl i 5 år om att han ska bli nått mer än vad det han är. Han hade så bra betyg så han skulle kunnat komma in vart han än sökte. Sen går han och bli uska och går vårdlinjen. :-o
Iof så skulle vi aldrig ha träffats om han hade blivit nått annat då vi träffades på jobbet... Men ändå!! Han skulle kunna bli sjuksköterksa, Läkare, Barnläkare, pyskolog, Arbetsterapeft ja va fan som helts som gav honom mer tillbax.
Men han trivs med sina senila gamla gubbar och gummor!!
*suck*
Skulla jag haft dom förutsättningarna han hade skulle jag vara Läkare nu. Men mina betyg sög har alltid gjort. Då min tonårsrevolt förstörde det mesta. Sen var det ingen som upptäckte min dyslexi förrän Mamma min tjatade på lärarna på Vårdskolan att nu fick det fan va nog. Å jag fick gå och göra ett test.
Tänk att man måste slå näven i bordet för att det ska hända nått. Tur att jag har den mamma jag har ibland. Nog för att hon är bra tjatig oxå ibland.
Men jag är väl tjatig jag med som mamma...
Nu ska jag inta mamma rollen och ge Alexander lunch iaf. Barnmatsburk blir det idag!! // MARIA MAROSKA
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0