Jag kunnde inte hålla käfften!!

Jag var bara tvungen att kläcka det...Jag var tvungen att tala om hur besivken jag var. För annars hade jag gått av på mitten.
Jag bara måste...
Så jag gjorde det...
sa precis vad jag tyckte och tänkte!
Det känndes så jäkla bra. Tills människan började gråta och gav mig dåligt samvete!
Men varför skulle jag ha det...det var ju inte jag som vart "dum".
Ja, med dåligt samvete så har jag iaf tagit mig igenom att konfrontera denna människa och jag fick säga det jag ville ha sagt!!

Känns himmlans skönt iaf!!Cool

Nicke och jag då: Nicke tycker jag är slööö *skrattar* men det är jag. Det tänker jag inte sticka under stolen. Men just nu klarar jag bara av att jobba. Sköta hemmet lite så där ibland när jag känner för det. Men han gör det ju...Så bra så. Fast på hans vis...inte på mitt. Men det går så bra ändå.
JAG har lärt mig att hans sätt oxå är bra. Fast dom inte görs som jag vill att dom skall göras. Jag skulle ju hemskt hemskt gärna vilja att allt här hemma skulle göras på mitt sätt. Men har snällt fått baka tillbax. När vi var ny kära funkade det perfekt. Att saker och ting blev som jag ville eller gjordes som jag tyckte. MEN men det var då det....
Fortfarande kär och har utvecklats... det är väl positivt!!
Jag jobbar...hade en upplärning på jobbet idag. Hade helst sluppit men men....
Jobbade på...tog en sväng med blå faran via burger King. Danne (gustavsson) och Nicke ville ha bq. Å det tackade jag ABSOLUT inte nej till!!
Vi åt sedan drog dom hem till Danne. Dom skulle boxas där....små grabbarna spelar tv spel  
Jag och Alexander lekte på golvet... Jag somnade  Men vaknade när Alexander två sekunder senare skulle passa på att öppna dörrarna till våran tv bänk... Lurifax!!

Nej.... slutar nu.... åtekommer någon annan dag... // MARIA MAROSKA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0