Min sambo

Uppdatering på snusa inte veckan... ONSDAG...
Shit!!
Inge vidare bättre än dem andra dagarna. Idag var han så sur att han lämnade mig ensam med våra två små. 20 minuter innan Alexander skulle vara på dagis och Jonathan skulle vara hos sjukgymnasten 1 timme senare. Så det blev till att AP stressa för mig.
Jag skulle kunnat DÖDA då... Jag näst in till bad han dra åt H-vetet. Så jävla sur... Men det gick över och jag försöker vara förstående fast jag ingetligen inte är det... Eller det är jag vist. För mig var det inte äns LITE svårt att sluta röka. Eller vist känndes det... Men jag menar på att har jag bestämt mig för att sluta med nikotin så kan jag inte va  ra tjurig och ge min familj ett jävla helvete. Men tydligen så kan vissa det. NU ska jag inte förkasta denna sorts människa. Men när det är min sambo som är ap dryg mot sin familj så känner jag att jag iaf kan skriva lite skit om honom. För allt rasar lixom samman... FÖR ATT HAN ÄR SÅ JÄVLA GRINIG HELA TIDEN....
Det skulle vara okey om han inte var det 24-7. Men han är tom tjurig natte tid. I natt skällde han för att han vaknade och var sugen på snus och cigg

Så jag gick upp och hämtade en nikotinsugis åt honom MITT I JÄVLA natten för att få slut på hans rullande fram och tilbax i sängen och muttrandet.
*det är ärligt lite skrattretande*
Fast jag tycker grymt synd om honom....
Å han säger ju själv...Det är tur att en sådan som jag inte har börjat med droger eller alkohol. Även fast han nu tycker att nikotin oxå är en drog.
För han trodde aldrig att det skulle vara så här svårt att sluta! INTE MED SNUS och cigg!!
Det är ju synd och jag hoppas att dessa FAN VA JAG ÄR SUR attackerna inte ska förstöra för oss. Att han eller jag säger något dumt som ärrar. Det skulle vara så synd... Att man måste bygga upp sedan när han är klar...
Jag ska försöka med all min kraft att tackla detta försök att sluta snusa med respekt och uppmuntran men det är ap svårt när man bara får fingret och ingen hjälp. Å när det hela tiden är så jävla synd om honom. Men vi får be till högre makter att detta snart är över.. För allas skull!!
Tur jag har mina tjejkompisar jag kan svära och gorma till om hur jävligt jag tycker att jag har...
*skrattar*
Även fast det kanske är Nicke som har det jobbigast.
Får väl hoppas bara att dem inte Hatar honom sedan när han är klar... För jag hatar honom inte...Även fast jag vill slå ihjäl honom i mellanåt.
Jag älskar ju honom... // MARIA MAROSKA   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0