38

blogg inlägg att läsa innan jag går och sover... det rockar ju mindre fett. Men jag ska ta dem allihopa...Å om jag får gissa är en del kortare än andra....

Hur är det egentligen när det gäller bloggandet....Jag är nog fett jävla dålig på att skriva korta inlägg i min blogg. Vill jag iaf själv skriva...Andra kanske upplever det annorlunda.
Men är det så att man inte får några läsare när man har långa inlägg med massor med text. Utan bilder och massa jävla bokstäver bara?
Har jag en ap trist blogg som ingen läser...
Jag brukar ärligt strunta i att kolla statestik diagramer här på min sida. Jag vill inte veta...Klart jag har gjort det ibland. Det är inte så att jag skiter i det helt. Men jag gör det sällan...kanske så där... varannan månad eller något.
Å jag har ju skrivit förr att när jag skriivt något om politik har jag den dagen fått mer läsare...Om det är en slump vet jag inte... Men jag vill absolut inte ha någon politisk blogg.
Jag står för rött och jag kommer göra det tills den dagen jag vandrar till andra sidan...( som jag anser finns)

Jag läser alltid hela inläggen när jag läser andras bloggar... Men jag väljer att inte läsa bloggar som inte lockar mig.
Mode bloggar kan enligt mig gå och dö... Det är lika med NO NO NO...
Samma självmordsbloggar... (som jag kallar det) Det är bloggar där det är så jävla synd om den som skriver...  Å den som skriver tycker bara att det är andras fel och gör inte ett skit åt problemet. Utan tycker andra ska rensa upp så att den som skriver ska må bra... Nej fuck för såna bloggar...
Sedan är bloggar om INGET alls oxå så trista...Det kan ju vara så att man inte känner den som skriver gör att man tycker att det handlar om INGET...

Jag menar...du kanske sitter här och läser och tycker jag skriver om inget... att jag är den här jävla tönten som inte har något att skriva om... Som bara tror att jag har det...  Men folk bara passerar min blogg som inget hänt...läser tre rader... Skrollar ner på sidan och tänker...
What a fuck...vilken sugig blogg...

Nej... det är bäst att jag inte skriver för andras skulle utan för min egen... // MARIA MAROSKA

Kommentarer
Postat av: Mickis

Du skriver långa inlägg JA, men tråkiga? NEJ!



Jag läser varenda inlägg och varenda ord, det ska du veta.....o det gör jag för att jag tycker om att läsa om din/er dag och sättet du skriver på....här får man både skratta och gråta minsann =)



Kram på dig!

2008-12-12 @ 09:35:46
URL: http://mickis74.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0