Godmorgon härliga underbara läsare...

hoppas att du sovit super gott och att morgonen har vart fantastisk.... här hemma fick vi stressa sate... När jag gick upp trodde jag att klockan var kvart i sju...men jag måste ha somnat om eller så gick Nicke sent till jobbet? Jag brukar förlita mig på min sambo när det gäller tiden på morgonen. Hans klocka ringer alltid 06:15 då vet jag att jag drar mig tills han går...Å undertiden han gör sig klar så ligger ofta Zebastian i sin säng och kollar tecknat. Eller att han klätt sig och sedan kollar tv. Men i morse var klockan kvar över sju och jag hade två relativt nakna killar i Zebastians säng som satt och kollade på tecknat. SHIT!!!
Zebastian...nu har vi bråttom...om 15 minuter måste du vara klar och påklädd och gå till skolan.
Å det tog ungefär 12 minuter för honom att äta frukost, klä sig, tjaffsa om den där jävla frillan och få på sig överdragsbrallor och jacka. Det var duktigt...
Alexander fattade typ inget...han stod i kallingar i hallen som ett fån...hahhaaa han såg riktigt rolig ut. Han tittade hur Zebastian stressade runt.
Han var rätt trött... där han stod med hakan i halsen....
Halv nio när även jag och Alexander stressat lite...för att fixa oss och klä oss. DÅÅÅ ringer det. Det är telefonisten på Rehab som ringer...
Våran sjukgymnast är sjuk... den nya. Dem hör av sig... FAN vi skulle ju träffas innan jul och nyår för att vi skulle planera hela nästa år. Så det skulle bli något bra.
Hon som ringde sa att dem skulle höra av sig så fort dem kunde... Hon såg att det var ett planeringssamtal för nästa år.
Jaha... vad ska vi göra idag då?
Alexander vill gå ut och köpa mandariner... Så jag ska ge Jonathan lite gröt här sedan ska vi gå ut och inhandla mandariner... 
Niklas är på planeringsdag på sektionen och jag är här // MARIA MAROSKA

Kommentarer
Postat av: Mickis

Sv: Planeringsdagar och styrelsemöten är lika viktiga för er som inte är inne på sektionen...om inte mer eftersom det är då ni får chansen att veta div. olika saker. De som jobbar heltid eller vi som är inne till o från får chans till det oftare genom det dagliga arbetet.



Varsågod, kul att det uppskattas =)



Kram

2008-12-18 @ 11:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0