jag har under lunchen bestämt mig

att endast ställa upp min valperiod i sektionens styrelse. Alltså ett år kvar... Å sedan tänker jag överlåta det fackliga arbetet till den andra hälften i våran familj.... jag känner att jag kan inte ta den plats jag vill och jag tänker inte låta min familj ta stryk för att jag ska få plats.... ALDRIG... jag tänker engagera mig i att komma på medlemsmöten och Ombudsträffar...Jag vill självklart få min plats i valbredningen. Jag vill kunna påverka lite grann iaf. Men jag tänker inte vara kvar i styrelsen för omval nästa år. Detta året ska jag göra mitt bästa i att komma när det passar familjen. Å när jag kan fixar jag barnvakt till våra barn.
(för det är det jag som gör här hemma när det skall göras något)
Det är nog nu...Nicke får ta sin plats i sektionen på heltid och ta "familjens" plats med. Jag tänker inte äns göra en grej av att han går och inte jag. Då jag ofta själv resonerat att han är ändå där..då får han gå.
Jag tänker inte äns konkurera med Nicke när det gäller detta...Han brinner för det...jag tycker det är intressant. Vi har det helt på två olika nivåer.
Jag orkar inte känna mig otillräcklig...Å jag vet ju hur snacket går sedan...eller jag kan iaf tänka mig...Hon är aldrig där..hon är jämt hemma med barnen. Därför så ger jag bort min plats som verkligen KAN hela tiden...eller nästan hela tiden iaf.
Jag kanske tom kan lämna in en ansökan om att få sluta på stört...dem lär väl kunna välja om en ny på min plats i ett år? MICKIS...kan man det?? // MARIA MAROSKA

Kommentarer
Postat av: Mickis

Tror inte det är nån som säger så överhuvudtaget, inte vad jag har hört iallafall, så det behöver du inte oroa dig för.

Förstår i o för sig din tanke, kan känna så ibland jag med när jag inte kan vara med av olika anledningar.



Du kan säga ifrån ditt uppdrag tidigare om du vill, men vill du verkligen det??? Du har ju möjligheten nu att vara med NÄR du kan och hålla det så..... Tycker det vore väldigt synd om du sa ifrån, för du är en klippa, det är engagerade personer som du som behövs!



2008-12-18 @ 15:46:45
Postat av: maddo

räcker upp handenför frivillig barnpassning så klart! :-p puss på dig mitt hjärta!

2008-12-18 @ 23:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0