Juldagen

blev en seg dag...men med mkt konkande av julklappar hemåt... Jonathan vaknade 7...sov hela natten...fy fan va skönt...vagnen var ett super ställa att sova på där han kan ligga mer upprätt... Det var verkligen ett bra förslag av Nicke. Därför ligger han nu och sover i sin vagn. Vi har flyttat ut vaggan och har vagnen i vårat sovrum istället... !!
Men iaf...
Juldagen var en bra dag...
Jag och Mamma gick upp med jonathan...eller mamma var redan uppe när vi kom upp. Hade bryggt kaffe och te och väntade enbart på sällskap.
Jag gav Jonathan välling sedan somnade jag om i soffan och mamma och Jonathan hade tittat på någon film. Jag sov som en deckad sill...antagligen efter alla sill som låg i min mage...  *skrattar*
Kvart över åtta kom Alexander upp... nio kom min pappa upp och kvart över tio väckte vi Nicke som var ännu sjukare än dagen innan...

vad är det som är fel?

Vi ttitade på en film om en snögubbe...Som Alexander tyckte var jätte spännande när mormor satt brevid och berättade hela filmen. Medans vi åt frukost och efteråt... Mamma är helt otrolig på detta vis. Så där var hon när vi var barn med. Hon älskade att berätta sagor och har sådan otrolig fanatsi...Å vi fick se engelska filmer som barn med...Å hon berättade till... Som filmen fast på hennes vis.
Det var så att jag tillslut slutade att läsa texten och lyssna på henne istället.
Nicke somnade i soffan...
Vi åt lite lunch och sedan på eftermiddagen kom Danne och Zebastian för en skinkmacka och lite prat om hur julafton hade varit.
Sedan bar det av hem... Pappas bil var verkligen nerlastad...Med julklappar...packning...vagn... julmat och julgodis och ja...hembakt bröd och allt vi fick med oss hem.

barnen somnade sött...Å sov till kvart över åtta i morse... // MARIA MAROSKA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0