Lucia

skall firas på dagis snart...eller snart var väl att ta i...kl 14:00. Men om jag ska sitta och häcka här så kommer det strax att vara snart. Å jag får stressa...
Det är första Lucia firandet där Alexander ska vara med. Förra året gick han dock på dagis men var sjuk... Så detta ska bli riktigt roligt att lyssna och se på. Zebastian skall hämtas när skolan slutar kl 13:10. Så det är väl bäst att jag göra något vettigt.....
Jag är mkt tacksam för att vi INTE har lucia firandet tidigt på morgonen. Det passar verkligen INTE våran familj. Å jag skulle nog hoppa över det då? Jag skulle aldrig fixa att gå upp så tidigt med mina barn eller fixa att gå upp skulle jag helt klart. Men sedan och stressa ut och gå upp aptidigt. Nej jag är tacksam för att Alles dagis har luciafirandet på eftermiddagen. 14:00 passar mig mer än bra.
Det snöar iaf som fasiken så här dagen före lucia... kan det betyda att snön hinner smälta till julafton eller är den här för att stanna... Jag har ju hellre snö på julafton än på lucia.
Nej... upp med arselet och gör någon nytta...// MARIA MAROSKA


Kommentarer
Postat av: Mickis

Samma här....är tacksam över att det är på eftermiddagen...morgonen är tillräckligt jobbig ändå utan att behöva stressa till sånt ;)

2008-12-12 @ 10:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0