Jaha...en bit på väg..

men fuck va trist det är... Tvätt nr 1 är klar och är inne i torktummlaren. Tvätt nr 2 är på gång och får gå medans jag går till dagis och fritids.
Första ljusstaken är med uppe i fönstret...
Hittade en här uppe...Den fick snällt stå i vårat sovrum. Har även slitit ur våra sängkläder i våran säng och ska tvätta dem i kväll. Har damsugit och torkat golvet i vårat sovrum med... Jonathan tröttnade och somnade på golvet...
Det kanske var mindre bra då jag ska gå till dagis NU! Jajjaaa han vaknar väl när jag ska krångla på honom kläder...han är inte som dem andra två...som kan sova vart man är förflyttar dem. Jojje är mer lättväkt när man rör honom...Ljud bryr han sig dock inte om... jajjaaa jag tar mjukliften det går bra....även fast han är lite förstor för den... Eller han får plats på längden än så länge iaf. Men det ser bra löjligt ut *skrattar* // MARIA MAROSKA

Kommentarer
Postat av: Mickis

Fan, vad du är duktig...eller rättare sagt, vad VI är duktiga....så här mycket som jag fixat i måndags o idag har jag inte gjort på evigheter ;)



Nu ska jag fortsätta....hej hej.

2008-11-26 @ 14:54:02
Postat av: Patrik

jaa, vissa familjer gör det.. Det är tråkigt, speciellt när man själv bott i en. Sen blir det ingen bild. För jag föredrar hemligheten! Jag får vara mannen, myten, legenden!

2008-11-26 @ 16:33:46
URL: http://whitey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0