Snart så...

Har jag bloggat fördigt...Två av det motsatta könet sover än. Alexander och Nicke. Oj Jojje med. Han har somnat i sitterna här i V-rummet. Nicke sov i Zeb´s säng. Som han har gjort sedan han slutade röka. *suck* känns ärligt rätt ensamt i våran säng. Även fast det är rätt skönt att ha dem ynka 140 för sig själv ibland.
Halv två i natt kom Alexander. Super ledsen. Hörde inte äns att han kom förrän han stod vid min sängkant. Tror det var då han började gråta med faktist. Annars måste jag ha sovit mkt mkt hårt. Han fick en ny blöja och fick sova brevid mig. Somnade dock efter en timme. Halv tre vaknade Jonathan. Helt igentäppt i nästan... Var super ledsen. Fick inte alls ro, försökte att söva om honom. Vaggade på denna vagga som aldrig förr men jag lyckades inte och var förtok för trött för att ge det mer än 20 minuter. Gick upp och gjorde en flarra ersättning. Den slurpa han i sig rätt snabbt. 05:45 vaknade han igen täppt. Då gick han och jag upp. Allt för att inte väcka Alexander som hade snurrat runt och ojjat sig ett tag. Masserade magen på honom medans han sov och han fes och sover än.
Jag tände lite ljus här hemma på morgonen. Åt en macka och 7 fick Jojje en flarra ersättning. Var för trött och för lat för att göra iordning gröt. Å nu sover han sött i sin sitter. Jag ska läsa mina 29 bloggar sedan kanske jag hinner sträcka ut mig på soffan innan någon annan kommer upp. Ser ut att bli en fin dag ute idag. Solen lyser iaf... // MARIA MAROSKA

Kommentarer
Postat av: Viktoriae

Sv: Ikväll så ska jag på lite fest med vänner så det blir säkert mysigt, vad händer hos dig ikväll?



Låter som att du har haft en händelserik natt:o Här skiner solen också, känns skönt!:)

2008-11-01 @ 13:21:44
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0