Japp jag älskar ju henne...

Så sant som det är skrivet!! Hon komenterade nämligen min blogg igår. Å jag fick tom med henne till öppna idag. Alexander tjatade om Towa hela vägen till Gidde för att inta kyrkans öppna och äta lunch.
Vet inte hur mkt barnen lekte egentligen. Alexander och Towa pysslade iaf varsin kylskåpsmagnet.
Det var jätte mkt mammor jag kände där idag. Å det var tom mammor som ringde och frågade vart är du...
Är jag den nya öppna förskole magneten...*skrattar*


Nej men jag gillar iaf våran här på odensvi bäst. Även fast man inte får sin mat lagad där. Det skulle ju vara himmlans bra. Men dem har inte något bra kök.
Men vi snackade ett gäng mammor i går om att vi kanske skulle köra pizza lunch någon dag. Sista fredagen vid lön. För pizzan brevid håller på att bygga om och skall ha vedugnsbakad pizza. Är inte det fetta gott så säg!!??
Jag tog Jojje i bärsjal och Alexander fick sova i vagnen som madde drog. Så gick vi sällis med Madde och Towa hem förbi dem och dem hänge tom med oss till bussen. Najs...

Madde:  Tänkte på detta idag... fan va fräsch hon är...hur orkar hon eller hur gör hon? Hur gör hon för att se så där jävla snygg ut och vara småbarns mamma. Jag är ju värsta chilenska traschet jämfört med henne. Shit...jag är ju värsta ospaklade slöddret, svettig och stressig och ostabil i humöret. Hur i helvete gör hon?? Hon är snygg smal och ser helt jävla pigg ut. Fast hon var lite förkyld. En annan är ju helt jäkla deckad så fort man blir lite snuvig.
När jag klev på bussen lagom varm med en halvt sovande bebis på magen. En snart 2 åring i vagnen och kände mig så där lagom pluffsmätt och matt efter våran promenix. Ser jag hur Madde tar sin sötnos och skuttar med lätta steg över vägen. Hon ser så glad ut... Hon ser så jävla snygg ut... Å så står dem där vid ett träd och ser så pigga ut båda två och vinkar till den här trötta och bleka morsan.
Tur fasiken att Madde hade med min kräm från MK. Så jag kan få lite färg på kinderna.
Ja jag är fett avis... jag har länge funderat på hur jag skall kunna bli en sån där hottie mamma som alltid har tid att duscha och sminka sig och göra sig fin i håret varja dag innan man traskar iväg till sina dagliga aktiviteter.
Hur gör dem?? hur gör du madde? Å när är det min tur att hinna.... Jag tycker bara jag springer runt och jagar min tvååring för att få på honom kläderna. Medans man ska underhålla en trött bebis medeans man själv försöker klä sig.
Idag sprang jag runt här i trosor och linne medans Jonathan grät och Alle trottsade mig om sina stövlar. Jag hinner inte äns sätta på mig lite maskara.
Å vad gör jag för fel??! Jag har tom slutat sitta vid datorn på morgonen. Jag kollar igenom allt kvällstid. Ibland om jag går hem efter dagis. Som aldrig händer nu förtiden!! kan jag kolla och sitta vid datorn när Jonathan sover. Men då är det nästan så jag bara springer runt och städar!! Fan vilket kukeri det har blivit för min del som morsa...
JAG VILL HINNA VARA FRÄSCH OXÅ...
Någon som har nå tips??

Nu skall jag och Alle slå in födeledagspressent till Nicke. Det blir kylskåpsmagneten Alle gjorde på öf idag. Vilken tur att han gjorde en...för annars hade Niklas blivit utan.
Å varför får han inget...för vi har slutat fira...han kanske får ligga till kvällen om han är en snäll 27 åring!! // MARIA MAROSKA


Kommentarer
Postat av: maddo

meeenn åååhhhh i loove joo!!!

ja hur fan gör jag!!??? :-p



puss på dig ialf! love jo fett mycke! och du är en hot mamma du å!! :-D

2008-10-14 @ 15:57:02
Postat av: Anonym

Du är väl en hot mamma? Du är ju sminkad o fin när vi ses? Jag fattar inget, men jag håller med dig om madde. Hon är en hottiedelux!

2008-10-14 @ 22:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0