Nehe... Så vad ska jag säga...

jag är ap trött skulle vilja komentera kvällens Insider. Men fan... det är så mkt jag skulle vilja säga och jag tänkte att jag skulle ge Nicke sovmorgon i morgonbitti. Så det betyder att jag måste vakna innan våra hulliganer. Eller iaf stiga upp när dem behagar sig att vakna. Så jag tar det här med Insider i morgon...Om jag orkar vill säga... Det är rätt mkt jag skulle vilja skriva om. Men jag har varken ork eller lust eller har tid att försvara mig och mina åsikter just nu. Att peppa Nicke tar all min kraft... Att vara mamma till tre underbara grabbar och dessutom har dem vart sjuka tar ännu mer kraft. Men jag är snart tillbax men massa med maria maroska åsikter.
Fan vad jag har åsikter egentligen.
Speciellt under denna debatt om mammor som drar med sina barn. Å då börja jag tänka på alla mammor som inte låter sina barns pappor få vara med i rollen som förälder. Utan helt enkelt stöter bort papporna.
Okey...jag vet det finns skitstövlar som är pappor med. Men även skitiga mammor som inte vet sitt eget bästa...
NEJ maria vi skulle inte skirva om något sådant idag... (PRATAR MED MIG SJÄLV)
VI skriver om detta i morgon eller någon annan vecka eller dag... Jag måste sova...sova sova sova kl är 23:00 snart... Whiiiiii!!
Jag kommer aldrig orka annars...
Men shit...va mkt konstiga människor det finns egentligen... Många tycker nog jag är konstig med. Jag är nog konstigast i stan...eller kanske tom i hela sverige.
Jag är fan en sån där tjej som snackar skit om andra tjejer. Om "mitt" kön. Men vissa brudar alltså... OMG vilka människor.
Jag skulle fan ha blivit kille... Man skulle jag blivit. För funderar ibland på vad vissa av det kvinnliga könet håller på med. Eller skulle jag tänka på detta vis om jag var man med...Skulle jag fundera över hur vissa i det manliga könet gör och varför och hallååå...
Jag kanske skulle det!?
Jag blir iaf mest fett jävla sur och irriterad på mammor som inte släpper in papporna i föräldrar rollen lika mkt som dem själva har. Vadå mitt barn och jag födde och jag är mamma jag vet bäst vad mitt barn vill.
Jag vet inte alltid bäst vad mina barn vill. Jag känner mina barn super bra och har en otrolig kontakt med mina barn. Men deras pappa (or) vet och kan lika bra. På deras sätt bara...
NEJ NEJ NEJ...
Nu ska jag sova...nu är den över 23:00 Men whiiii vad hjärnan vill skriva om detta med mammor som kidnappar sina barn och ljuger om att barnen blivit utnytjade av sina pappor. Alltså...Självklart finns det sanna fall precis som det finns elaka människor och dumma tjejer och idiot karlar.
Men hur kommer det sig att man går så långt att man väljer att ta sitt barn och rymma?
Jag tror på en sak...en annledning. Det är att man inte blivit sedd eller så besviken att man drar. Det kanske skulle vara så att om jag inte blir älskad av denna man så ska jag straffa honom med att ta hans barn och dra? Eller är det så att mannen inte vart snäll mot kvinnan och då är hon rädd att mannen ska göra samma sak mot barnen? Men så ar det ju iof inte i fallen på Insider. Å då tappar jag ju lixom den röda tråden i mitt tänk.
Varför drar mammor med barnen och ljuger en stor jävla historia om pappan inte gjort barnen illa?
Jag kommer aldrig  förstå detta...eller jo kanske jag kommer. Klart jag kan se det från massa olika vinklar av livet. Å olika kulturer och olika syn på livet hos andra.
Men jag kan aldrig förstå hur man kan låta sina barn INTE ha en pappa. Hur kan man missunna sina barn en pappa. OM det finns en vettig sådan. Varför då ljuga?
Jag kommer på just nu i min dimma av trötthet att det kan bero på att man alltså själv är sviken av mannen. Eller att man själv är psykist sjuk på någotvis?
Att man inte kan acceptera att mannen kanske har en bra relation till barnet. Kanske tom bättre än vad man själv har som mamma.
Å så var det nå stackas barn som målade en teckning. Dagiset brann...Å psykologen fick det till att barnet blev sexuellt utnyttjad av dagis personalen eller av pappan. Så pappan fick inte träffa sitt barn mer...
Alltså..Stopp!!
Zeb målade massa svarta teckningar en sväng i 4 årsåldern. Allt var svart... fanns inte en tillstymmelse till ljusa färger i hans teckningar.
Undrar vad psykologen skulle säga om honom. Att han näst in till blev mördad hemma eller?
Jag frågade Zeb flera gånger varför han målade så mkt med svart. Han svarade bara att han tröttnat på dem andra färgerna. Brunt och grått är ju oxå fint mamma sa han. Å vist så är det. Brunt och grått är med fint. Men för det blir han inte skadad i mitt hem iaf.
Å när han var 5 så smällde allt i hans teckningar. Då kraschade det mesta...dagis, sandlådan, bilarna och allt vad han nu ritade.
När han var 6 ritade han bara kartor till oss. Vi fick kartor till konsum som vi skulle ha med oss. kartor till bussen och kartor så vi hittade här hemma...
Oj oj min största son måste vara grymt ostabil och leva i ett helvetes familj.
Jag fattar inte hur en läkare/psykolog kan kolla på en teckning och sedan bestämma sig för att barnen inte har det bra hemma.
Vi pysslade ju idag... Alexander rev sönder allt... Å så sa han NU färdig mamma. Hur mår han egentligen.  
Nej jag kommer aldrig att förstå det... hur en teckning kan bedömma hur ett barn mår.
Många signaler okey... Men en teckning!
Å sedan då...mammor som snackar skit om pappan så barnet hör. Shit..jag får exem. Jag får ärligt exem över hela kroppen. Det kliar så det kliar.
Fan det här är en människa men en gång har älskat man har gjort barn med. Hur kan denna person helt plötsligt bli en jävla idiot och inte passa åt äns barn.
Jag kan inte förstå hur inte vuxna människor kan skilja på detta.
Jag och min kärlek
Jag och mitt barn
Alltså vad jag menar är.
Jag och en man vi gjorde något fint. Det funkade inte...Okey...han var en gris men han var ändå okey att bli pappa till barnen,
Jag och barnet.... jag är din mamma och detta är din pappa. Mamma och Pappa kommer alltid att älska dig även fast vi inte kan leva med varandra. Din pappa är den bästa pappan och mamma valde honom med omsorg.
Å valde inte mamman pappan med omsorg så säg för fan att pappa älskar dig vart han än är eller vem han nu än är.
Inga din pappa ville inte leva med oss. Din pappa lämnade oss. ÅÅÅ det finns så mkt dåliga sätt att säga till ett barn.
Barn är barn och håll dem utanför familjekriser.
Å när jag ändå håller på och klockan är 23:20 så kan jag skriva om dessa mammor som inte kan släppa in pappan i bilden.
Mammorna som måste övervaka varenda steg pappan tar. Mammor som inte äns kan lämna bort sitt barn till pappan. Vadå sitt...deras barn... för att man inte klarar av att inte ha kontroll. Å då är det jag maria maroska som skriver detta som är en kontroll människa ut i fingertopparna, men är det en sak jag lärt mig så är det att inte vara kontroll freak när det gäller mina barn och deras pappa (or)
Pappa gör på sitt sätt.
Mamma gör på sitt sätt.
Å det lär sig bebisen redan från dag 1. Att pappa gör si och mamma gör så...
Å det finns då mammor som inte äns vågar lämna ifrån sig lilla bebis till pappa. Synd pappa men du får kämpa för att det lilla knyttet inte ska se dig som kompisen som hälsar på eller dylikt.
Jag kan tycka så synd om vissa pappor som vill men mammorna inte vill.
Vi har en sådan pappa i våran bekantskaps krets. Där det finns en mamma som har svårt att lämna ifrån sig ansvaret till pappan. Å hellre ger ansvaret till en annan anhörig till barnet. Är inte det sjukt så säg?
Denna person är hur cool som helst när det gäller barn.
Vi skoja om att han skulle kunna vara våra Nanny. Så okey är han så jag skulle kunna dumpa av mina kids hos honom och veta att dem skulle få mat, rena blöjor och kärlek. Massor med bus med... kanske det enda negativa. Att han skulle lära Zeb massa dumma saker. Fast det har han ju redan... lärt han massa dumheter.
Men jag ser hur han lider...han kommer själv för mamman vill inte lämna ifrån sig barnet. Denna gång var det för att hon var rädd att pappan skulle klippa barnet. Och? Vad skulle det spela för roll om barnet blev ny klippt utan sin mamma? Eller är detta bara en dålig ursäkt av mamman?
Nej... mer makt till pappor som vill och mindre makt till pappor som är skit stövlar. Å detta gäller självklart mammorna med. Mindre makt till skitstövel mammor och mer makt till mammor som vill.
Å mest makt till föräldrar som kan sammarbeta för att barnen skall ha det bra. I ett förhållande, I en separation, I en diskution eller i hela vardagen.
Barnet ska vara prio ett. Det ska må bra...
Shit va jag svammlar
NU vet jag knappt vad jag själv har skrivit... Jag kanske bara har skrivit skit... jag står ju så klart för vad jag skriver... Men man kan få ångra sig va...??
Nej jag skojar bara....
Jag tycker helt klart att vissa brudar är cp. Om jag ändå kunde få hänga med i min sambos brudar är cp klubb va lycklig jag skulle vara då...
Jag skulle vara hatade av det kvinnliga könet men vad fan gör det... 
Hahhahahaaa // MARIA MAROSKA kastar sig i säng 23:29

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0