Pasta carbonara och bättre uppdatering med min kamera

shit jag är ur usel på att ta bilder. När jag köpte våran kamera var jag helt såld. Knäppte varje dag. Uppdaterade med nya mappar i min dator nästan varje dag. Jag brände ut mina bilder på skivor en efter en. Å vad hände... Jag fick väl slut på ork. Eller var det inte roligt längre? Jag menar barnen växer å jag kommer ju missa en del av deras växande. Eller är det så ju fler barn man har desstå midre ork och tid har man. Eller är det intresse som saknas? Kanske tom båda. Jag måste verkligen göra något åt detta.
Det blir bara carbonara av allt... lixom! Förrästen så gjorde jag carbonara idag. Alla tyckte det var gott. Nicke tyckte det var lite väl likt bacon, skumt att äta. Men det var gott... Jag smakade av båda. Jag är en hejjare ibland på att få till det. // MARIA MAROSKA...lyfter sitt jävla arsel och laddar kameran

Kommentarer
Postat av: Viktoriae

Ibland så har man perioder när det gäller att fota, jag har det iallafall. Man får tillbaka "glöden" efter ett tag, det gjorde det för mig iallafall =)

2008-10-30 @ 21:38:51
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: Mickis

Här går det upp och ner med fotograferande, men just nu är det uppsving ordentligt....det blev roligare med en bättre kamera (nya telefonen).

Du kommer snart igång igen ska du se =)

Kram

2008-10-30 @ 22:00:32
URL: http://http://mickis74.bloggagratis.se
Postat av: Mickis

Klart vi ska åka pulka i vinter.... :) Måste bara köpa termobrallor och snowjoggers först....hehe

2008-10-30 @ 22:34:50
Postat av: Viktoriae

Sv: Tack tack :)

Man måste vara med för att kunna vinna och sen får man tänka positivt ;) hihi! God natt!

2008-10-30 @ 22:55:45
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0