Nattens helvete

Vill jag inte äns ge min värsta fiende. Inte för att jag tror att jag har någon fiende....men skulle jag ha det så vill jag inte äns ge detta till denne.... Självförvålat helt klart men jag tror ju för varje gång att det ska gå bra. Å så skiter det sig iaf. Åter en natt med spyor och magsmärtor utan dess like. Måste nog kontakta en läkare eller något.
Grejen är ju att jag tycker det är så gott...Å jag är sugen på det hela tiden... APELSINJUICE.... Jag älskar det... jag älskar verkligen det. Men 1 liter i ett svep kanske inte var det bästa. Så här blir det ju även när jag äter för fet mat. GALLAN får panik där inne och reagerar med denna smärta.
Ibland får jag ju så här utan att veta om varför eller vad jag har ätit. Men när jag vet det och är berädd på att ta smärtan och sedan ångra sig.
Ja...jag är lite smått sjuk i huuvdet men va fan...
Jag ångrade mig fett mkt när magsmärtorna kom när vi låg i sängen och kollade på film. Jag kände att denna natt kommer gå åt helvete. Å det gjorde den... Kramper...gråt...å spyor till kvart i fyra. Å det är sån sjuk skön kännsla när man märker att det går över. När man känner att det är på gång att försvinna... Har lite pytte ont i mellanåt. Men det är väl inte så konstigt kanske!??!
Om jag är trött idag... Å yes!!!! // MARIA MAROSKA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0