Förrvirrad...

Jag känner mig ärligt lite halv snurrig. I Onsdagskväll när jag kom hem efter ett relativt roligt städparty hemma hos Vickan säger Nicke...

Du vilken tid är det sim för Zebastian i morgon..

SIM...fan jag har glömt bort Zebastians sim. Jag som hade massor av andra planer. Det slutade iaf med att jag traskade ner på stan...träffade Madde. Gjorde lite ärenden. Åt god lunch och hämtade Alexander från dagis.

Då ligger han på soffan på dagis och har ont i magen.

MIN FÖRSTA TANKE...

Inte magsjuka...allt utom magsjuka....

Vi gick hem istället för att ta bussen till systrarna Björklund. Det var lite trist...Men Alexander klagade på magont... Ända tills han fick göra ur sig ett stort lass. Tror aldrig jag sett en unge bajsa pottan full. Sedan var det över...Å han var som vanligt igen.

KONSTIGT!!


Zebastian var duktig på att simma. Han har dock inte fått komma ut i stora bassängen än. Men det är bra det skall läras ordentligt. Han kan simma, men han slarvar på tok för mkt. Han är lite som Danne tycker att ska hända NU och gärna på En gång. Å händer det inte på en gång så ger vi upp och hafsar över det. Lite så kanske jag med är...så det är väl inte konstigt att Zeb är så.


Det var trevligt att träffa Madde. Det är inte allt för ofta vi ses. Vi har båda vårat familj, jobb, barn och aktiviteter. Men när vi väl ses är det som vi träffades igår. Eller varje dag... // MARIA MAROSKA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0