Uppe med tuppen...

Vad i hela friden gör jag uppe och bloggar före 6???


Jag har uppdrag arbete denna helg. Om det var någon som undrade...


I fredags var vi lata så in i bomben. Efter mkt om och men kom vi iaf upp ur våra sängar. Nicke var dock på jobbet sedan länge. Barnen va super sega...vi häckade i vardagsrummet tills Mickis satt eld i arslet på mig.

Hon och hennes barn skulle komma med fika och gottsällskap. Vickan kom med... Så med två sossekärringar i mitt hem blev dagen mer än fantastisk.

Det ni...

Barnen lekte. Jag tror att Alexander hade super kul. Han terra Mickis Jonathan rätt bra där ett tag. Det funkade bra... Det är roligt.

Cazander sov och åt. Men det är ju så när man är 10 veckor. Tänk...Det var verkligen 10 veckor sedan jag stod och peppade på Vickan när hon skulle föda. Härligt!! Jag skulle mer än gärna vara med på fler förlossningar.

Det var en härlig känsla att faktiskt stå bredvid och se kraften en kvinna har.

Fett coolt.

JAG MÅSTE HA ETT TILL BARN!!!


Farmor Åsa kom och passade våra barn när jag åkte till jobbet. Det är ett litet glapp där när jag börjar tre och Nicke börjar fyra.  Det är tur att vi har våra föräldrar. Vi skulle aldrig klara oss utan dem med dem intressena vi har, jobben och sedan våran egen fritid.

Nej våra föräldrar rockar

På söndag skall alla tre vara hos min mamma och pappa. Jag jobbar 8-21:15 och Nicke har amerikans fotbolls träning 10:00- 20:30 Så då får dem vara hos mamma och pappa. Det är bara så fucking nice.


Ska kanske gå och titta om något behövs göras innan det är dags att ta upp våra troll här? Åter en dag med prövningar. Det är ibland värre att vara här en hemma. Men det är samtidigt skönt att komma ut och jobba och faktiskt spara föräldrar dagar.


Jaha...se vad lördagen ger mig! // MARIA MAROSKA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0