Barnhab..

Efter en snötur till ingång 20 här vid vårat C-lassa var jag rätt så blöt. Kännde mig som en dränkt katt... Eller som jag tror att en dränkt katt skulle känna sig iaf.
Vickan och Julia var snällt barnvakt till Alexander. Eller Julia var barnvakt och Vickan fanns tillhands. Eller så var det Julia som trodde att det var så...Å Vickan hade ansvaret.

Jag har ju vart super nervös för att den som ska "överta" Jonathans sjukgymnastik ska vara en som jag inte alls skulle känna någon kemi med. Då jag kände att Åsa verkligen var våran klippa... Men ack så fel man kan ha.
Våran nya sjukgynmnast heter Cecilia. Det roliga med det var att jag kännde igen henne så väl. Men jag kunde inte plasera henne alls.
Våran kurator var oxå med... Maria. Jag har alltid haft svårt för psykologer och kuratorer. Men denna människa var ju helt normal... Det var helt sjukt. Med henne skulle jag verkligen på riktigt kunna prata med och lätta mitt hjärta om det skulle vara något med Jonathan eller med oss som föräldrar.
Vi samtalade...Mkt var ju grundat på hur det går till, vad vi kommer göra. Att vi kommer sätta om en plan. Precis som på mitt jobb. Snacka om brukar perspektiv.... Socialstyrelsens regler. Inget jag har imot för det är självklart man ska ha en plan att jobba efter. Så man inte ramlar ur systemet och att man faktist som brukare, förälder eller från teamet vet vad man ska jobba mot. Vilket mål.
Vi fick berätta om Jonathan och det kändes så enkelt...så naturligt.

Efter att Jonathan hade bajsat och jag vart och bytt på honom var jag bara tvungen att fråga varför jag kände igen cecilia. OM det var så att jag kände igen henne från vårdgymnastiet eller var det var ifrån. Å jag sa även att det är som vi setts på flerställen.
Å det hade vi... på vårdgymnasiet...i grundskolan (7-9) och så är hon kompis med våran granne här under oss. Med Alina. Där damp min polett ner...

Det känns iaf bra. Å vi har sjukgymnast tid redan på Fredag och då skall även arbetsteraprften vara med.
(var det arbetsterapeften som skulle vara med?)
Joooo jaajaa det är en till som skall vara med iaf.

Det kändes 100% bra iaf... // MARIA MAROSKA

Kommentarer
Postat av: Mickis

Skönt att det känns bra och att det blev positivt!

2009-01-21 @ 12:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0