Eco Viner..

Man ska väl egentligen inte göra reklam för alkohol i en blogg... ?? Eller? Jag vet att jag har en hoper bunt med läsare...i olika åldrar...Men om ni någongång skulle få för er att ta er en bläcka...Å gör det då inte utan mig... FÖR DÅ BEHÖVER NI INTE GÖRA DET ALLS...  
Nej jag satt här och funderade vad vi skulle mysa till oss med på fredag eller kanske lördag. Tänkte att jag skulle göra något gott. Som även Zebastian gillar... Å som Nicke kan äta. Zebastian har ju nu efter 8½ års tid lärt sig att äta fisk. Något som både jag och Nicke älskar. Så jag tror att det blir lax, sås (rom och gräddfilblandat el. crém frasche) och potatis.
Fast till fisk finns det väl den där gyllene regeln att det skall vara vitt vin till...
Jag har fått dille på Eco vinner...har fått för mig att jag ska värna och börja köpa även kravmärkt på systemet. Dem gångerna jag är där...
Det är ju inte så där jätte ofta... Om man gämför med mina vänner som gärna vill åka i våran syskonvagn när vi skall in på systemet på stan för att hälsa på Madde.
Men jag har tänkte på det där...folk som häckar på stan rätt ofta kanske snart börjar fundera varför jag springer på bolaget titt som tätt.
Jag är faktist inte alltid där för att handla... Många gånger är jag faktist där för att hör hur det är med min vän. Eller kanske möte upp henne för en fika eller lunch.
Men hur som haver...
Här kommer mitt helgförslag...


Vill du ha bra tips om eko vinner gå till systemet på stan... (här då) eller kanske gå in på www.ecovin.nu  kanske du får tips eller hittar något som faller dig i smaken.
Jag drar oftast iväg ett sms till min vän Madde om jag vill ha tips!! // MARIA MAROSKA

Kommentarer
Postat av: Mickis

Är det den där sorten som även är rättvisemärkt? Stod och kollade på en bag in box som jag tror såg ut sådär...o den var både kravmärkt och rättvisemärkt....men jag fegade ur o köpte något jag vet att vi gillar istället.

Är den där god???

2009-01-13 @ 14:20:16
Postat av: maddo

hello min vän..

om du ska äta lax så kan du faktiskt ha ett rött vin till..=) bra för dig va.. =p

men ska du ha ett vitt så finns denna ecologica i vitt oxå! Hurra vad bra för dig!

finns på hylla 7-03-01 hahaha..

2009-01-13 @ 18:20:24
Postat av: maddo

Japp mickis den är rättevisemärkt.. =)

2009-01-13 @ 19:49:49
Postat av: Maria

Ja men härligt Madde... Fan jag kommer så fort plånboken fyllts på!

2009-01-13 @ 19:53:35
URL: http://mariamaroskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0