Jojje...

den sjukaste av dem sjukaste... Nej men allvarligt nu börjar jag rent ut av tröttna på att denna lilleman ska vara sjuk hela tiden. Har han vart frisk från förskylningar mm högst två månader av sitt idag åttamånaders liv eller?
FAN!!!

Feber...rossel...lite mer feber...hosta...lite mer feber...rossel... Å så där kan vi ju forsätta tills fan avlöser oss eller något?
Han har under denna kväll inte sovit speciellt mkt. Han låter som en akvariepump. Det bubblar från lugorna så det står härliga till... Å så hostar han..Å så vaknar han...Å så somnar han om...Å så håller vi på så där.
Febern går inte ner heller...men han fick nyss en 125 alvedon och en halv ipren. Så vi får se hur det går? Om det blir nå bättre eller?
Den första iprenen han fick  tryckte han ut och efter kom bajset....rakt ner i hans säng var de på väg... Som tur var har han en snabb mamma som fångade upp det med papper....hahhaa  
Men han är fortfarande vaken... Ligger och pratar med sig själv...eller med någon där inne.
Dag tid säger han inte så mkt...låter kanske jag ska skriva...därimot på kvällarna innan han ska somna "pratar" han på. Han har nog mkt att säga till dem som håller honom sällskap där inne på nätterna...Eller kanske går han igenom dagen för sig själv? vad vet jag?
Jag ska i morgon ringa hälso och sjukvården för att rådfråga dem vad jag vi skall göra. Alltså våran Jojje har vart sjukare än sjukast....
Alexander har väl vart sjuk rätt mkt men det är ju långt ifrån vad Jojje vart.
Nej... fy för sjuka kids... Mina, dina eller andras...fy!! // MARIA MAROSKA

Kommentarer
Postat av: Anneli

bara förra årets kollektion som syns. Den nya kommer på onsdag.

Klart du kan handla hgenom mig darling då får du billigare också .-D

2009-01-24 @ 22:47:45
URL: http://rullgardinsflikkan.blogspot.com
Postat av: Anonym

Btw



Molly va ju också sådär skitsjuk jämt när hon va liten.

När hon va åtta månader kom dom på att hon va koloniserad!!!! De¨t va därför hon aldrig blirv frisk. hennes fina lilla kropp orkade inte hantera alla infektioner hon hade i kroppen. Men när hon väl fick medicin emot alla hemska äckliga gröna farliga baciller så blev hon bra. Fast hon är fortfarande känslig.



Hoppas han blir bra snart

opusspuss doll

2009-01-24 @ 23:03:53
URL: http://rullgardinsflikkan.blogspot.com
Postat av: Mickis

Vi hade likadant med Jonathan, han var också ofta sjuk när han var liten.......hoppas lillskrutt piggar på sig snart igen.



Kram

2009-01-25 @ 09:08:05
URL: http://mickis74.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0