Nej fuck off....


NU ska jag kasta in två mackor i brödrosten....koka mig lite te och kasta mig i soffan....
Nicke hade lagt barnen när jag kom hem från karaten. Så det var lixom soft här hemma när jag kom hem. Det är rätt skönt att komma ut en sväng efter man haft en eftermiddag med två sjuka killar här hemma. Dem är ju lixom som alla andra med det där könet... (manliga om du inte fattar) som gnäller rätt mkt när dem är sjuka. Det har vart mkt gnäll.. Alexander har nog pipigt fram det mesta idag. Jonathan har gnällt på rätt bra han med... Men han har sovit rätt mkt idag. Så han är nog snart frisk...får vi hoppas. Ingen feber idag...få se vad morgon dagen säger... Får inte glömma att ringa bvc.
Zebastian fick skäll idag på karaten för han biter på naglarna och nagelbanden. Å fick straff... armhävningar... sedan ropade tränan och frågade om det var fler som bet på naglarna...Å det var väl en del som erkännde då fick dem med göra extra armhävningar....
stop och väx ska jag inköpa till honom. Men jag har ju hört att tillslut äter man upp det med...om man är en inbiten nagelbitare. Men jag får väl hota honom med att måla hans naglar röda när han sover om han inte slutar ha fingrarna i munnen.
Nu ska jag överlämna datorn till min älskling...Ni vet..han jag hookar upp med på äldre dagar!! // MARIA MAROSKA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0