Opps....

  Jag, Alexander och Jonathan. Skulle bara lägga oss och vila lite... Jonathan skulle ju sova. Men Alexander och jag skulle bara vila en stund. 45 minuter om jag inte glömt helt...  Det var mitt fel att vi sov längre... För vi somnade...pang bom! Alexander var på sitt allra bästa humör vid 9 taget så jag tänkte...Vi vilar 45 minuter somnar vi så somnar vi. Hur det än är så är han ju sjuk. Å Jonathan behövde somna han med. Så jag gav Jonathan gröt och sedan tvättade jag av kidsen...Sedan kasta vi oss i min säng.... Jag ställde kl och den pep...Å jag trodde jag znoza mobilen. Men jag stängde av... SKÖNT!!

"men hur blir det nu i kväll?!"

Så när klockan var 11:56 vaknade vi. För då hade Jonathan sovit färdigt... Alexander med för han kastade sig upp...

"inte kissa mammas säng"
Å så sprang han ut på toa. Å inget kiss i mammas säng... SKÖNT!! Slapp jag få kiss i min säng...det hade blivit så jobbigt då!

Så nu har vi ätit pannkakor med sylt alla tre här hemma. Jonathan tyckte det var super gott. Å jag håller tummarna att hans mage med tycker det. Men jag minskade på ägg och så minskade jag på mjölken med och tog vatten. Allt för att han skulle kunna äta med oss. Han fick barnfruktpuré på sina pannkisar och det ville Alle med ha. Men Alle tyckte inte det var så gott...

"ursch mamma!! Inte jojje ha heller..."


 // MARIA MAROSKA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0