Utekvällen igår var mer än behövligt!!



Det är så härligt när man får träffas bara tjejer...Å med tjejer man faktiskt gillar att umgås med. Är det inte kärlek så säg?!?

Godmat och härliga samtal.... Å det som var mest härligt att jag tror inte vi pratade barn? Ni vet det där babblandet som vad barnen gör? hur dem gör? varför dem gör? När dem gör vad? Hur ditt barn gör? Hur mitt barn gör?

Någon frågade Melle om hon skulle ha mer barn? Vi pratade Svininfluensavaccinet och att barn tydligen måste vara över två?!! Eller? Å sedan frågade Alex om jag fått JA till snitt denna gång. Det var det enda barnsnacket vi pratade. Jo och någon frågade hur det gick med Jonathan.

Vi pratade djur, natur, karlar, utelivet, relationer och bara massa roligt.

Jag trivs med att släppa min mammaroll så där en gång om året. Den veckan om året som min svärmor...min fantastiska svärmor tar med min familj till stugan i kungsör.

Många mammor har inte möjligheten att göra detta. Många mammor får för sig att dem är sämre mammor om dem lämnar bort ansvaret till någon annan för ett slag.

Mina barn har en pappa... En person som inte bland inte räknas enligt många mammor. Svinigt tycker ju jag att man inte ska kunna eller inte kan eller vill lämna över dem till sina pappor.

Å nu räknar jag inte med pappor som har problem med sig själva och tex missbruk.
Utan jag menar vanliga jävla pappor... Ni vet dem där underbara papporn som man faktiskt pippat åt sig sitt/sina barn med. Ni vet dem som lever i en par relation med pappan.
Många mammor glömer bort dem med... Gör allt själv eller ber inte om hjälp.

Nu är jag ju lyckligt lottad att jag inte behöver be om att få egentid utan min svärmor vill att jag ska ha egentid. Hon säger själv att det är något hon saknade när hennes grabbar var små. Att någon faktiskt ville rå om dem och tänkte på henne.

Jag tror inte jag skulle be om en veckas "egen" tid men jag är mer än tacksam att jag faktiskt får det...
Även fast jag ska kombinera min egna tid med några nätter på mitt jobb. Men jag får sova hur länge jag vill...utan att känna att jag sover bort tiden från mina barn. Jag får äta vad och när jag vill jag får bara vara MARIA....iof delar jag min kropp med bebis men det är helt okey. Bebis och jag får vara helt själva...

Klockan är 13:04 och jag har ännu inte pratat med någon...musiken har inte satts på än. Det enda jag gör är att vara...
Har iof kastat igång en tvätt... Så det är tvättmaskinen som låter... Det är härligt...

Jag önskar att alla i min närhet hade möjlighet att få vara själv som faktiskt har barn. Inte för att man inte vill vara med sina barn. För det vill jag alltid... Men för att få ta vara på sig själv... Ladda på sina batterier.... Å framför allt få längta efter sina barn... Få andas ut...få längta efter sin man....få nya krafter.... Få nya idér och faktiskt ta sig tid alla sina vänner... Eller iaf dem man vill ta sig tid med.... // MARIA MAROSKA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0