skriv skit...

Alla har sina problem, stora eller små... Har alla problem? Eller är det så att det är en vis typ att människa som har problem?

Jag brukar vakna upp ur mina vardagliga problem ibland när min sambo säger till mig.

Maria allt behöver inte vara ett problem!!

Saker man fixar är ju inget problem. Jag brukar ofta tycka mycket är problem å så skiter jag it och orkar inte göra något åt saken. Å ser det sedan som ett problem eller hinder på vägen.

Min sambo däremot ser inget som ett problem. Han är det där sortens människa jag ibland bara avskyr mest av allt. Där allt är så jävla lätt... Där man bara fixar till det på bästa sätt och vips så blev det nå bra.


Jag har energi till massor med annat. Som att gå ut, som att aktivera mina barn, som att lösa andras situationer där dem fastnat, som att städa, som att göra saker som att packa ihop alla barn och dra på resa. Såna saker tycker jag är lätt. Som andra människor ser som jobbiga.


Men jag själv fastnar vid mina egna problem. Problem som min sambo tycker är hur enkla som helst.

Tänk om man bara skulle få lite av varje människa man gillar. Tänk vad perfekt det skulle bli // MARIA MAROSKA


Kommentarer
Postat av: Hanna

Visst lägger man ner rätt mycket pengar på kläder på en månad? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika klädbutiker gratis, ex. H&M och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20460



Hoppas vi ses!

2009-06-20 @ 19:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0