ute dag!!

Idag har vi verkligen vart ute hela dagen. Claudia ringde i morse. Dem skulle pallra sig hit till oss. Vi mötte upp dem ute i våran sandlåda.

Barnen hade super kul. Vi fick bara in och åt sedan bar det av ut igen. Det är så skönt när det är fler som jag. Att vädret inte spelar någon roll. Att man faktiskt kan kasta på sig regnkläder eller bra kläder och gå ut med barnen. Eller ut överhuvudtaget.

Vi åt lunch. Blev lite rester från igår och så stekte jag på lite mer korv bra. Det är alltid trevligt med främmande.

Märker mer och mer hur jävla lika jag och Claudia är. Inte i allt med i mkt.  Linda är Claudias jobbarkompis och har en dotter som också är född 08. (tror det är i februari)


Vi gick ut på Bjurhovda dagen sedan. Alexander red tom häst... Han tyckte det var så roligt så han fick rida två ggr i rad. Spännade!! Han berättade för hon som gick med hästen att hans farfar och han minsann brukar mata hästarna vid farfars stuga.


Det regnade nästan hela tiden vi var på bjurhovda dagen men vi fikade under tak i tonerna till trubadur.

Var inte inne förrän strax innan fem på eftermiddagen. Då var det bra mat och sedan fick Alexander och Jonathan bada lite och leka av sig. Dem dansade lite och sedan somnade dem sött på tre röda sekunder båda två strax efter sju.


Så här sitter jag helt själv nu... Nicke är hos Danne och jag själv ska väl strax kasta mig i soffan!! // MARIA MAROSKA


Kommentarer
Postat av: Cecilia Ahadi

http://ahadiii.blogg.se

http://ahadiii.blogg.se

http://ahadiii.blogg.se

http://ahadiii.blogg.se

2009-06-13 @ 20:57:56
URL: http://ahadiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0