Energin är tillback...hoppas jag iaf!!

Helt plötsligt fick jag bara sådan energi för att skriva. Om saker som faktiskt har hänt.. Å kommer att hända.

Det är helt sjukt va roligt livet blev av att jag fick lösen till en annans tjejs blogg.

Jag vet ärligt inte vart jag ska börja...


Denne tjej har iaf fått sluta blogga öppet. Är det inte sjukt så säg...Hennes arbetsgivare har gett henne kicken för att hon har en blogg. För att hon har en BLOGG. Där jag anser att hon är jävligt anonym. Eller iaf anonym när det gäller hennes jobb och arbetsplats.

Fuckers säger jag bara!!


Fuckers är förövrigt mitt nya ord. Det är ett jävligt jobbigt ord som följer med mig dagligen. Överallt. Hur kan ett ord bara sätta sig så där som svetsad stål i mitt vardags språk.

Men det går väl över... eller något i den stilen. Snart så... Kanske när jag blivit 31½ år?


Livet då? Mitt liv har och är ett bra liv. Jag är ju lite så där lagom självdestruktiv i mellan åt. Men det är jag. Jag vill inte ta livet av mig.. ABSOLUT inte... men jag är lite så där tyck synd om mig eller allt är alla andras fel. Inte alltid men ibland i mellan åt.


Nickepitts amerikanska fotboll har börjat å återigen är jag själv vissa kvällar i veckan. Kanske låter helt sjukt när jag säger att det är skönt. Skönt att bara få rå om våra barn själv. Skönt att bara få vara själv... Han är mitt allt inget ont om honom. Men ibland räcker det väl med att man bor ihop? Eller? Vi har det bra just nu...Han är rätt less på mig emellanåt. Men jag kämpar på med mina brister precis som han kämpar på med sina...

För vist fan gör du det?? Hahhaaaa!!

J

Jag har fett många brister, inget jag själv lider av men kanske som andra lider av mer.

Som när jag själv är irriterad, less, stressad eller labil helt enkelt. Är jag fröken irrevirra, hetsar upp inte bara mig själv utan även min familj. Skäller på Nicke som försöker göra sitt bästa när jag sätter igång. Ja...jag kaosar i mellanåt.  Men jag försöker jobba med det med.


Jag känner själv att vi fått in värsta morgon rutinerna här. Inget kaos behöver ske. Vi är i tid till våra aktiviteter och en glad mamma ger glada barn.

Jag har ändrat mig en hel del. Alltså inte som Maria men med mig själv.


Å det lär behövas!! För ju fler barn ju mer rutin behövs för vist är det så??


Barnen och jag.... Har fått rutiner på våra vecko aktiviteter. Vi går till öppna förskolan på måndagar alla barn och jag. Eller Zeb kommer efter skolan.

Tisdagar lämnas Alle på dagis och jag och Jojje åker till öf på gidde.

Onsdagar har jag och Jojje en mamma och Jojje dag en dag då vi kanske träffar någon vän eller bara är. Brukar försöka att få tid till att bara se honom. Träna lite fast det går bra för honom. Han är verkligen Da Shit!!  Alle är på dagis och Zeb i skolan

Torsdagar lämnar vi Alle på dagis och Zeb i skolan. Vi får på Öppna i Tomaskyrkan och sedan en sväng på Odensvis öppna. Ibland tar vi oss till Giddes öf även på torsdagar.

Fredagar är det ledigt för Alle från dagis då är det öf på Odensvi som gäller.

Fredagar ska även bli en sim dag för Zebastian. Vi ska ta oss och simma några längder i badhuset.

Vi börjar på fredag. En gång i veckan ska det simmas. Han har karate två gånger i veckan. Måndag och Onsdag. Så jag känner att jag har ett bra aktivt liv med barnen.

Å peppar peppar har dem hållit sig friska... å det är DA shit!! // MARIA MAROSKA


Kommentarer
Postat av: Hanna o Elliot

åå då vet jag vart jag har er ;)

Får se om vi kan hamna på samma ställe snart nån gång :)

2009-05-05 @ 22:30:54
URL: http://elliotochmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0