FUckers... Like them

Idag talade Sverigedemokraternas Sven-Olov Sallström in för ett antal människor här i Västerås. Han talade om Eu och att han ville att Sverige skulle gå ur eu. Han står förstå på Sverigedemokraternas valsedel in för eu-parlamentets val den 7 juni.  


Vi lever i demokrati där alla skall ha rätten att tycka och tänka om allt och om inget. Men det stör mig ändå att ett parti med sådan främlingsförjäntlighet ska få publicitet i våra tidningar.

Kanske ger jag dem med en skuff i rumpan genom att blogga om det? Vad vet jag...


Jag åkte bussen ner på stan tidigt i morse för att invänta Claudia som jag bestämt dejt med.
En herrans massa poliser åkte eller gick nere på stan. Dock inte så många som 50 st som det stod på vlt.se men iaf det var många fler än dem tre stycken bilarna jag såg på vårat 1 maj tåg.


I all min hast hörde jag en del av talet att vi har inga jobb och de jobben vi har tar våra utlänningar på grund av det öppna gränserna vi har via Eu. Sverige skall vara tryggt...

Men har inte Sverige ont om jobb som det är...Å det är väl inte utlänningarnas fel utan det är väl iaf lågkonjunkturens fel?


Läste mig sedan till att han talade om att sverige får med kriminalitet pga eu.


Någon hade frågat vad dem menade med vem som var svensk?

Dem med svenskt medborgarskap.

ÄR det så?? ÄR alla med svenskt medborgarskap svenska? Är man svensk för att man springer runt midsommarstången och för att man är svensk i sitt pass...


Nej jag hoppas fan att Piratpartiet får röster än fuckers som Sverigedemokraterna!! // MARIA MAROSKA...demokrati i all ära men inte alltid!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0