Mina barn är tvärsjuka

Mina barn är tvärsjuka….Tre av fyra kids är sjuka. Snälla skona mig att detta blir en kortvarig period i sjukdom. ORKA en månad som sist....

Jojje är sjuk han bara gnäller, snoren rinner på honom i ett. Det är som en härlig 11 som städigt forsar på under näsan. Han skriker mer än vanligt… Ghhahhaaaaa  INGET ont om min Jojje men shit va han är icke poppis som sjuk.

Zeb har sovit och smsat bort halva dagen. Han är ju ägare av en ny mobil telefon så det är ju super roligt.  Han är över 39.4 i feber och la sig 21:00 igår och vaknade 9:10 i morse. Han var vaken ca 2 timmare sedan sov han sedan vaken och så sov han. Så där har han hållt på hela dagen. Å så somnade han i badkaret med innan kvällsmaten. Han hostar och hostar och hostar…. Måtte vi slippa akuten!

Å så lillbebis han har lite så där lagom feber… OM man nu kan vara lagom sjuk. Han har vart enkel hela dagen ända tills nu på kvällen han har verkligen sovit fast vi renoverat med hörlurar för öronen då pappa sågat!!

Från 17 till 19 grät han och snorade och hela familjen blev engagerad i vad som var felet!? Inte mat, inte magen, inte något var fel… Men det slutade i alla fall med att  han somnade i min famn efter jag nästan tvingade i honom mat.

Jonathan blir jätte orolig när Christian gråter…  Christan hulkar lite fortfarande för han grät så mkt fast han sover. Då somnade han redan 19:10 typ och låter än… Stakars min bebis!!!

Undrar sa flundra hur denna natt kommer bli!? // MARIA MAROSKA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0