Ute dag nr 2 denna helg... NAJSIGT VÄRRE!!!

Dag två av helgens dagar var med ute dag. Härligt tycker jag. Alexanders dagiskompisar och deras mamma var här strax innan tio och sedan hade vi verklien en heldag ute. Det var en super bra ide av Linda att faktiskt vara ute hela dagen. Lindas man fixade handlingen och vi tog oss till femte (gheto gången) för att inta lek, friskluft och massa snack. Härligt barnen lekte på och dagen gick förväntansvärt fort. Vi grillade korv med bröd och fikade tårta och drack kaffe och hade super najs ute.

Mina barn var iaf mega trötta när vi kom hem och in. Vi var väl inne si så där halv fem. Sjukt galet trötta…men vi åt mat och sedan skrubbade jag bort ute dammet från dem. Oj vad badvattnet blev svart…så vi tappade upp ett nytt och så fick dem bada… Jag brukar alltid tvätta dem och så innan vi tappar upp och så får dem bada hur länge dem vill men idag blev det lite tvärt om. Men det var ju roligt att tappa upp vatten… Jojje hade iaf mega roligt med duschen. Alexander uppskattade det inte. Men dem fick hållas och så var dem sams. Ibland är det bättre att inte lägga sig i…

Både Alexander och Zebastian har hunnit med varsitt kalas idag med.

 

MIN STORA FRÅGA ÄR… Om man har ett kalas som börjar fyra, bjuder man inte på något att äta då om det slutar vid typ 19:30?? Min son kom hem nyss mega hungrig… Det stör mig när man inte får riktigt information om vad som bjuds eller inte. Å jag förväntar mig faktiskt något vettigt i magen på kalas för stora barn om det börjar 16:00 och han kom hem för ca 5 minuter sedan. Eller är det bara för att man själv skulle ha bjudit på mat. Tacos, grillning eller annan ”barn” mat. Är det för att man tror att folk är som en själv!?? Om jag blev arg… nja så där lagom eftersom jag gjorde mat till mig och dem två mellanbarnen idag och inte till någon annan. Niklas åt på vägen hem från sin AM fotbollsmatch och ja jag trodde ju självklart att Zeb skulle få mat där han var. Det är ju iof lite typiskt denna familj att ha skruvade mat tider… (för mig/oss skruvade mat tider)

Alla äter tydligen inte som oss. Frukost, mellis, lunch, mellis och kvällsmat. Med lagom mellanrum. Nu är det ju inte alltid så att vi äter något mellan frukost och lunch om det inte är ett mega hopp i timmar där imellan. Men men….  

Jag får nog lära mig mer och mer att man måste nog sluta ta förgivet och fråga folk. Alla är inte som jag…hur mkt jag än skulle vilja det emellanåt. // MARIA MAROSKA


Kommentarer
Postat av: Sara

Vilket pucko som inte serverade något ätbart..

korv m bröd eller nåt annat skoj.



Håller m dig till fullo.

kram

2010-04-25 @ 22:12:00
URL: http://charliot.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag skulle nog som dig tro att det skulle serveras någon lättare förtäring,,, typ korv,,, särskilt den tiden,,,



Men jag har börjat förstå att det är ganska mycket man inte kan ta förgivet i dag,,,



2010-04-26 @ 20:50:02
URL: http://sixfel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0